Over GoedemorgenMKB

Samen kunnen we meer en samen weten we meer. GoedemorgenMKB organiseert deze samenwerking. Met energie, kennis en ervaring, prima mensen, zorg en aandacht. GoedemorgenMKB kenmerkt zich door een integrale aanpak en werkt graag met het mixen van verschillende disciplines. Het verbinden van mensen levert duurzame en waardevolle relaties op, laat nieuwe inzichten ontstaan en geeft concrete oplossingen voor vraagstukken. Onze energieke aanpak completeert het geheel.

Wij werken met een zorg voor onze leefomgeving. Er zijn meer dan voldoende redenen om ons druk te maken over onze wereld, onze leefomgeving. GoedemorgenMKB gelooft in de potentie en de realisatie-kracht van de ondernemer op het vlak van maatschappelijk verantwoord of duurzaam ondernemen en wil het duurzame potentieel van het MKB helpen te ontsluiten.

Met kennis over duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen en kennis over communicatieprocessen, werkculturen en samenwerken helpen wij u met het formuleren van keuzes en het vertalen ervan naar uw werkomgeving.

“Serieuze vragen verdienen een prettige aanpak.”

Danielle van Woerden is een krachtige persoonlijkheid: sterke denker, heldere realist en ambitieus.

06 16 502 942
“Het gaat om samen creëren.”

Gini Manting is een prikkelende persoonlijkheid en deskundig op het gebied van communicatieprocessen tussen mensen.

06 22 44 9560
“Het kàn, dus waarom niet?”

Gerda Geurtsen is onze ervaren rot in de wereld van maatschappelijk betrokken ondernemen. Ze is een doener die denkt.

06 23 93 39 47